A WordPress és az online marketing

WordPress marketing

WordPress marketing

WordPress alapú weboldal karbantartás marketing szempontjai

2022. november 17. - Sanyi ITZen

ITZen Weboldal karbantartás

Miért fonts egy WordPress alapú weboldal karbantartása? Több szempontból is lényeges, és az egyik tényező a marketing:

A WordPress egy erőteljes marketingeszköz ma már, legyen szó webshop kiszolgálásáról, vagy egyszerű céges weboldalról. A rendszeres karbantartás azonban egyértelmű és kevésbé egyértelmű okokból is fontos.

Fontos, hiszen a marketingedet táomgató bővítmények képesek lekövetni a változásokat, és folyamatosan fejlődnek (mármint ha jó bővítményeket használsz a marketingedben). A Yoast SEO, a WooCommerce, az analitikai bővítmények, mind hozzátehetnek a marketingfolyamatidhoz. Új funkciókat, vagy hibás működéseket javíthatnak.

Ne feledkezz meg a biztonságról is, hiszen a marketing szempontjábal ellég rosszul jön ki az ha az értékesítés folyamat közben, a látogató elterelődik, vagy nem téged támogató információkat talál a landoló oldalaidon. PErsze van ennél rosszabb is, mert egy esetleges támadás után akár feketelistára is kerülhetsz, ami negatívan befolyásolja a hírleveleid célbaérési valószínűségét. 

Szóval ha azt kérdezed fontos e a WordPress rendszeres karbatnartása marketingszempontból, a válaszom egyértelmű igen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wordpressmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr9112282781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása