A WordPress és az online marketing

WordPress marketing

WordPress marketing

4 alapvető WordPress bővítmény a keresőoptimalizáláshoz

2017. február 09. - Sanyi ITZen

A WordPress technikai jellegű keresőoptimalizálása bővítményekkel is elvégezhető, akár úgy is hogy nem mélyedünk bele különösebben a SEO mélységeibe.

Tegyük azért hozzá, hogy a WordPress beállítása önmagában nem biztos hogy valós eredményeket fog hozni, hiszen ehhez szükség van más dolgokra is, például:

  • Tartalomra
  • Megfelelő linkhálózatra
  • Közösségi aktivitásra

Első lépésként azonban tökéletes lehet, ha helyesen beállítjuk a WordPress-t, nézzük mely plugin-ok bizonyulnak hasznosnak:

  1. Yoast SEO: A legfontosabb SEO bővítmény. Gyakorlatilag a technikai és a tartalmat érintő dolgokra vonatkozóan is segítséget nyújt. Részletes útmutató >> Yoast SEO beállítása

  2. Insert Headers and Footers: Követőkódok, hitelesítések és minden egyéb SEO-s nyalánkság beállítására. Tulajdonképpen egy rém egyszerű plugin, ami sokszor hasznos a keresőoptimalizálás során.

  3. W3 Total Cache: Egyrészről azért mert a sebesség is fontos, másrészrlő azért mert jó barátok a Yoast SEO val.

  4. AMP: Automatikusan elkészíti a bejegyzés típusú tartalmaink AMP verzióját. Ez a bővítmény ugyan nem igazán engedi testre-szabni a kimenetet, de más AMP bővítmények is erre épülnek, így mindenféleképpen telepíteni kell ha AMP-ot akarunk. Nem tudom miért jó az AMP? Innen megtudhatod!

A bejegyzés trackback címe:

https://wordpressmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr5012242282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása